Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
Додипломски Студии
Постдипломски Студии
Докторски Студии
Литература
НОВИНИ


Анкета за истражување за Студентските правобранители на државните универзитети во Македонија

До анкетата може да пристапите на следниов линк.

Прочитај повеќе...

Последна измена: 2016-10-26
Доделување на индекси на новите студенти на Факултетот.

На ден 15.09.2016 година на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје - Скопје беа доделени индексите на новите студенти на Факултетот. Факултетот им го честита стартот на студиите и им посакува успешно студирање на студентите.
Дел од атмосферата на тој ч Прочитај повеќе...

Последна измена: 2016-09-15
Започна проектот "Детски градинки"

Започна проектот "Детски градинки" во соработка со општина Ѓорче Петров по повод 100 годшнината од нејзиното постоење. Спортскиот настан што се одржа таму е под менторство на проф. Горан Никовски. Прочитај повеќе...

Последна измена: 2016-09-16
РАНГ ЛИСТА ОД ТРЕТИОТ УПИСЕН РОК

                                                                                 Прочитај повеќе...

Последна измена: 2016-09-15
РАНГ ЛИСТА ОД ВТОРИОТ УПИСЕН РОК

                                                                                 Прочитај повеќе...

Последна измена: 2016-09-07
Прелиминарна листа од успехот од средно образование за упис на Факултет за физичко образование, спорт и здравје. (ВТОР УПИСЕН РОК)

                                                                                 Прочитај повеќе...

Последна измена: 2016-09-06
КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА III ЦИКЛУС СТУДИИ ЗА 2016-2017 ГОДИНА.

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА КАНДИДАТИТЕ КОИ ЌЕ КОНКУРИРААТ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ, СПОРТ И ЗДРАВЈЕ.
                                         Прочитај повеќе...

Последна измена: 2016-09-05
Архива

Галерија

Контакт

Адреса: ул.„Димче Мирчев бр.3”
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: +389 2 3113 654
Факс: +389 2 3119 755
E-mail: admin@ffk.ukim.edu.mk

Повеќе ...